VTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM Slideshow
Serbian Bulgarian Chinese (Traditional) English French German Greek Hungarian Italian Macedonian Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish
Home O nama
O nama

O nama

Maximus Group je moderno organizirana kompanija. Vodimo računa da, osim poslovnog profesionalizma za kojom težimo, u preduzecu vladaju sklad i harmonija, te odlični međuljudski odnosi. Kadrove smatramo najvrijednijim resursom  i želja nam je da ovu filozofiju uvek negujemo.

Kompanija je projektno orijentirana te nastupamo kao celoviti integrator rešenja po principu “ključ u ruke”. Želja nam je da poslovni partneri nama prepuste brigu o realizaciji ugovorenog projekta kako bi se oni mogli baviti svojom osnovnom delatnošću.

Područje rada pokriva različite grane - od celokupnog projektovanja, izgradnje infrastrukture, obezbedjenja izvodjenja svih instalacija koja su usko vezana za gradjevinarstvo (velika struja, mala struja,protivpožarni sistemi,grejanje, vodovod,itd...) održavanja rešenja obogaćenih nizom kvalitetnih usluga.

Misija

Naša misija je da srčanošću i poslovnim znanjima svojim klijentima pomognemo da stvaraju uspešniju budućnost. Naša vizija je postati globalno prisutno poduzeće za poslovne tehnologije i lider u jugoistočnoj Europi, sa odličnim poslovnim znanjem i portfoliom koji će rešavati najzahtjevnije poslovne i tehnološke izazove naših klijenata.

Naše vrednosti su duboko ukorenjene u jedinstvenoj kulturi poduzeća:
Svakom klijentu biti dugoročan partner koji zaslužuje poverenje,
Sebi i klijentu omogućiti stalni rast i razvoj,
Završiti posao tako da su i klijent i korisnik zadovoljni,
Pomoću zadovoljnih zaposlenih stvarati zadovoljne stranke.

 

Vizija

 

Vizija Maximus Grupacije je biti vodeći na tržištu i provesti tu revoluciju pametnim inovacijama, stvorenim od tima visoko motiviranih profesionalaca.


 

 

© 2012 *** Maximus-inzenjering Industrijska zona bb, 22330 Nova Pazova ***

Tel: 062/ 42-15-15 ***Maximus-secure***

seo
своими руками